Aarhus Gospel Singers

Marie Carmen Koppel

Aarhus Jazz Orchestra

Der er lagt op til en energiudladning ud over det sædvanlige, når jazz, soul og gospel mødes i Aarhus Citykirke.

 

Det sker, når Aarhus Gospel Singers og Aarhus Jazz Orchestra, sammen med den danske soul- og gospelsangerinde Marie Carmen Koppel, slår dørene op til en unik og medrivende koncertoplevelse.

 

Med over 300 medvirkende musikere, sangere, solister og lydfolk, samt 400 publikummer, vil den store kirkesal blive fyldt til randen med energi, funk, soul, glæde og gospelmusikkens håbefulde toner.

Koncerterne, der også er en fejring af 10-års jubilæet for Aarhus Gospel Singers, byder på et varieret repertoire med moderne og funky gospeltoner, klassiske evergreens, samt enkelte indslag fra soul- og jazzverdenen.

Kom eksempelvis og hør Total Praise, Stayed On You og Bridge Over Troubled Water.

Aftenerne ledes af den anderkendte gospelinstruktør og -sanger Rune Herholdt, der med sin humoristiske tilgang og folkelige væsen sørger for, at det hele går op i en højere musikalsk enhed, hvor også publikum får lov at være med!

Marie Carmen Koppel, Danmarks ukronede gospeldronning, har gennem en lang årrække opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over, med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.
www.mariecarmenkoppel.dk

Aarhus Jazz Orchestra er et professionelt dansk bigband grundlagt i 1977 af den legendariske Jens Klüver. Gennem årene har orkestret spillet med en lang række internationale solister såsom Kurt Elling, John Scofield, David Sanborn, Jamie Cullum, Dee Dee Bridgewater m.fl. Orkestret spiller mere end 80 koncerter årligt i både ind- og udland og laver en lang række projekter, der spænder imponerende vidt rent kunstnerisk. Bandet har ved mange lejligheder høstet stor anerkendelse med flere DMA-priser og -nomineringer samt fornem omtale i både danske og udenlandske medier. Orkestret tæller nogle af de bedste danske jazzmusikere og solister på højeste kunstneriske niveau, og sammen formår de at skabe en enestående bandsound og en udadvendt musikalsk energi, der har bragt orkestret til de kunstneriske højder, hvor det befinder sig i dag. Med støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.
www.aarhusjazzorchestra.dk

© 2019 by RH-Musik

FØLG MIG:

  • w-facebook
  • LinkedIn Square