top of page
Sommerferie.. vi synger igen d 20. august!

Aarhus Gospel Singers (ÅGS) holder sommerferie og synger igen tirsdag d. 20. august kl 19-21 i Citykirken på Viborgvej 173! 

 

ÅGS er åbent for alle med lyst til fælles gospelsang, vi har ingen optagelsesprøver og ingen krav til nodekendskab, sangerfaring eller andet. Vil du synge med, eller bare afprøve koret, skal du blot møde op til en af vores tirsdagsøvere. Du er velkommen til at starte hele semesteret igennem, men det er selvfølgelig en fordel at være med fra start. Du skal i øvrigt ikke melde din ankomst inden du kommer - bare duk op!

Vi plejer at sige ‘Syng med 2 gange og meld dig ind hvis du vil fortsætte’! Vi tager godt imod dig i døren og viser dig på plads.

ÅGS er et stort fællesskab, der danner grobund for varige venskaber og gode musikalske oplevelser i trygge rammer. Vi holder caféaftner, korlejre, fællesspisning og meget andet i løbet af semesteret.

Inden for det sidste år har vi sunget kor for Andreas Odbjerg, udgivet pladen ‘walk on water’, haft gospelgudstjeneste på Sølund Festivalen, sunget for kongen til Royal Run og meget andet.

 

Selvom der er mange gode oplevelser ude af huset, vil tirsdags-frikvarteret med gospelsang, glæde og fællesskab og musikalsk arbejde i Citykirken Århus, for mange stå som korets vigtigste aftner. 

 

Vi er overbeviste om, at du kan gøre en forskel i vores fællesskab!

Priser, datoer, facebookgrupper og ydeligere information finder du bla. her på vores hjemmeside!

Facebook-gruppen

Århus Gospel Singers ledes af Rune Herholdt og har siden korets start i 2008 udviklet sig til et 250 sanger stort gospelkor med deltagere helt fra Randers, Kolding og Viborg!

 

I Aarhus Gospel Singers (ÅGS) arbejder vi ud fra synspunktet, at alle kan synge, og at alle er velkommen i fællesskabet om musikken! Du behøver ingen sangerfaring, og du skal IKKE til optagelsesprøve!

Facebook

Tilmeld dig vores facebook-gruppe her.

 

Gruppen er for dig der synger i koret og gerne vil have nem kontakt til korets medlemmer.

Information om koret, arrangementer og andet bliver altid postet på facebook, og er du medlem har mulighed for selv at gøre opmærksom på gospelrelaterede arrangementer.

Syng med

Faktabox

 

Hvor:

CityKirken, Viborgvej 173, 8210 Aarhus V

 

Hvornår:

Tirsdage kl. 19.00 - 21.00

(Se kalenderen herunder)

 

Pris:

850 kr/semester

(700 kr studerende/pensionister)

 

Syng med to gange

- meld dig derefter ind i koret.

Tilmelding sker til korøver ved kontantbetaling eller MobilePay

 

Hvordan:

Mød op/syng med til vores næste øver.

 

 

Læs vores FAQ 

Syng med på tirsdag

Koret er åbent for nye sangere løbende hele semesteret, og kan du ikke være med fra starten, eller er du forhindret engang imellem pga arbejde eller andet, er du stadig meget velkommen!

 

Koret holder til i Citykirken på Viborgvej 173. Citykirken er en frikirke med ca. 500 medlemmer og med samme bekendelsesgrundlag som folkekirken. 

I ÅGS har vi dyb respekt for den enkelte sanger, og man behøver ikke tro eller være på en bestemt måde for at synge med - ALLE ER VELKOMNE!

 

Fællesskab

Koret er meget socialt og holder ofte fællesspisning, lagkagebanko, gåture, lejrture og meget andet. 

 

Koret synger 3-stemmig gospelmusik, som vi kender det fra gospel-musikkens hjemland USA og en "gospeløver" byder på rigelige mængder energi, humor og fællesskab!

 

Nye sangere skal ikke melde deres ankomst. Se i kalenderen i venstre side og mød op til næste kor-øver.

Vi plejer at sige "Syng med to gange og meld dig ind hvis du vil fortsætte". 

 

I øjeblikket koster det 850 kr./semester.

(650 kr. studerende/pensionister)

 

Vi står i døren og glæder os til at byde dig velkommen i Jyllands største gospelkor. 

Rune Herholdt

(Dirigent)

 

Skærmbillede 2019-06-02 kl. 23.24.02.png
FAKTA
KALENDER
Spotify
ÅGS logo 2011.jpg

Julesang på ARos 7. december 2019

bottom of page