top of page

ORKESTRE

Læs her om de forskellige orkestre jeg er en del af.

RUNE HERHOLDT & THE GOSPELBROTHERS
Inspireret af det berømte Virginia-orkester “the golden gate Quartet” opstod Rune Herholdt & the gospelbrothers i 2009.

Orkestret spiller en blanding af gospelspirituals og gospel-soul hits og krydder det hele med deres helt egen umiskendelige lyd.

Der er garanti for intim “feel good” stemning, når de fire herre sætter tonerne an.

Orkestret består af
Rune Herholdt (vocal)
Jimmi Bech (Trommer / 1. stemme)
Stephen Nørrelykke (Klaver / 2. stemme)
Bjørn “Bønne” Petersen (Bas / 3. stemme)

Book et orkester allerede i dag

Kontakt

Rune Herholdt

Tlf: 519 40 518

info@runeherholdt.dk

Your details were sent successfully!

Booze Brothers er et 10-mands stort, professionelt orkester, som siden 1989 har leveret shows og koncerter fyldt med humor, galskab og spontanitet.

Ti musikere iført sorte hatte, solbriller, jakkesæt og slips signalerer party-time fra første takt: skinnende messing, Fender, Pearl, Hammond og en energisk forsanger leverer soul- og bluesmusikkens største klassikere.

Inspireret af kultfilmen The Blues Brothers og med musik der har rod i 60'ernes og 70'ernes soul, blues og rock'n roll har Booze Brothers' musik en usædvanlig bred appel - tidløse, swingende og velkendte hits, der får danseglæden frem i enhver. Uanset alder.

Booze Brothers er: Rune Herholdt - vokal, Morten Skott - guitar, Jesper Berg - trommer, Søren Graversen - orgel, keyboard & kor, Mikkel Fisker - bas, Jan Morre - trompet & kor, Peter Rasted - trompet & kor, Henrik Nüchel - basun & kor, Michael Nielsen - tenorsax & kor, Nikolaj Schneider - barytonsax & kor

Herholdt / Jefsen Quartet

Kvartetten arbejder i øjeblikket med kompositioner af Jefsen/Herholdt. Stilen er en blanding af pop og jazz med hjerte for den gode melodi.Lyt til nogle af vores numre og book orkestret.Jens Jefsen (Kontrabas)

Rune Herholdt (Vokal)

Hans Esbjerg (Tangenter)

Jesper Bo Knudsen (Trommer)

Aarhus Gospel Fellowship - en kirke med smil på...

Vær med i et fællesskab om gospel og Gud.

Vi mødes den 1. torsdag i måneden til fællesspisning, og gospelgudstjenester.

Aarhus Gospel Singers

I 2008 startede jeg Aarhus Gospel Singers der i dag er jyllands største gospelkor. Nogen kalder koret for et folke-kor, og det passer måske meget godt! Koret er nemlig åbent for alle - der kræves inden forkundskaber og vi holder ingen optagelsesprøver.

Har du lyst til at synge gospel skal du blot dukke op til en af vores kor-øvere i Citykirken, tirsdage fra 19-21. 

(Citykirken, Viborgvej 173, 8210 Aarhus V)

Opstand Gospel Choir

Over 20 år gammelt og stadig syngende. Hans Christian Jochimsen startede koret tilbage i 1993 med ønsket om at lave et kor i international klasse. 

Jeg kom med i koret tilbage i 1997, og havde det ikke været pga Opstand Gospel Choir, og i særdeleshed Hans Christian, levede jeg formentligt ikke af gospelmusik i dag.

bottom of page