top of page

HVAD SIGER KUNDERNE

MANGE TAK for et par super inspirerende og underholdende timer.

Du fik jo ret – du formåede virkelig at få alle med!

– og det var skønt at se hvordan alle gjorde deres bedste -  og samtidig var der plads til at grine lidt med hinanden, når det ikke lige sad helt i skabet L J 

 

Der faldt rigtig mange rosende ord fra hele afdelingen efterfølgende – både for vores valg og især om jeres performance!

 

Tilbage i Skejby startede dagen i dag med højt humør og The winner man rungende i gangene J

 

Igen – mange tak for at du fik det til at hænge sammen – og I ville tage den lange vej for at give os en oplevelse!!

 

Britt Gruhn Stitz (19/11 2015)

Souschef

Falck Danmark A/S

 

 

 

Tak Rune… 

Tak for teambuilding-workshoppen og for din smittende energ. Det lykkedes for dig på under 1 time at flytte 20 topledere fra at sidde på hver deres stol, generte og noget utrygge ved udsigten til at skulle synge - til at at ende med at stå i tæt kreds med hinanden i hånden, synge højt og flerstemmigt gospel. Helt fantastisk. Teamet var af blandede nationaliteter og workshoppen var på engelsk - også der lykkedes det dig at binde både kulturerne og menneskene sammen - med sang, grin, glæde og eftertænksom dybde.

Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg arrangerer dig og din dygtige pianist til at hjælpe mig, når jeg afvikler workshops, kurser og seminarer for mine kunder.

 

Søren Kjær (15/12 2015)

XCOACH

 

 

 

"Kære Rune, Vi vil bare sige 1000, 1000 tak for en helt igennem forrygende gospel time d. 13/6-15.
Hold nu op en stemning du fik skabt.....og den varede ved til kl. 03.30......!
Vi har fået så mange positive tilkendegivelser omkring dette arrangement og mange flotte og rosende ord om dig - til dig og din pianist, selvfølgelig. Hils ham og sig tak!

Det var den perfekte start på vores fest - en fest som blev helt vidunderlig og uforglemmelig.
Så.....TAK!"

Mange glade hilsner

fra Hanne og Søren
 (Privat arr)

 

 

“Tusinde tusinde tusinde tak for sidst! Det var helt fantastisk at have dig med. Du løftede og inspirerede - og spredte både glæde og mening hos hele firmaet. Jeg er taknemmelig for at du og Jakob stillede op og håber på muligheder for at gentage successen!
Evalueringerne fra deltagerne er også UTROLIGT positive. Faktisk er du det allerbedst evaluerede element ud af 3 dage!”

Christian Ørsted
Ørsted Udvikling & Ledelse



“...Dit indlæg havde en overraskende god effekt. Resten af formiddagen blev indlægsholdere mødt af en meget imødekommende jubel og klappet på plads igen. Det var rigtigt festligt. - anderledes end hvad man kunne forvente på seminariets sidste dag.”
Helle Asaa
Krüger A/S



“Det var et verdensklasse arrangement og din del af aftenen var helt suværen og helt sikkert medvirkende til at vi var i så super humør. Er sikker på at vi kunne få lyst til et lignende arrangement en anden gang.”
Mads Bab

Intenz



Gospel workshoppen var en stor succes til vores sommerfest, hvor kollegaer skulle rystes sammen på tværs af faggrænser. Efter en spæd start gav folk slip på hæmningerne og sang højt og inderligt. Nogle viste hidtil ukendte talenter, og alle var enige om at sangen var en perfekt start på den efterfølgende fest.

Henriette Lang
Skanderborg Kursus- og referencecenter


”SKAT har over en to årig periode kørt et projekt om forebyggelse af stress. Der har været afholdt kurser for både ledere og medarbejdere. Sidst men ikke mindst, har der været afholdt 2 dags kursus om forebyggelse af stress for samtlige direktører i SKAT. Som en stressforebyggende aktivitet, havde vi arrangeret, at Rune skulle komme og lave Firmagospel.



Vi i projektet, var naturligvis meget spændte på, hvordan direktørerne ville reagere på at skulle synge gospel. Det var da også med nogen skepsis, at direktørerne, på Runes opfordring, stillede sig op en halvcirkel for at varme stemmer og krop op. I løbet af få minutter var alle engageret og sang på livet løs.

Rune har en fantastisk evne til at få alle til at slappe af og genfinde glæden ved sang og musik. Alle blev trygt guidet igennem forløbet. Den energi og livsglæde Rune ligger for dagen smitter og spreder sig ud til hele forsamling. Alle gik fra arrangement fulde af energi og glæde.

Firmagospel er en stressforebyggende aktivitet, der fremover vil blive talt rigtig meget om blandt direktørerne i SKAT.



Projektet om forebyggelse af stress kan varmt anbefale alle at benytte sig af Firmagospel og ikke mindst unde sig selv at blive smittet af Runes skønne energi.”

Annette Kjærulf Andersen,
HR konsulent i SKAT


“Jeg har oplevet Rune både live, i radioen og på film.
Han har ubetinget en af Danmarks største gospel-stemmer, men behersker også soul, funk og den mere indfølende R n´B genre. ...og så er han iøvrigt en rigtig flink fyr”.

Lars Hjortshøj


“Vi er vant til at arbejde med sportsfolk præsentationsorienterede mennesker
- og vurderingen er toppræstation.

Med Rune’s energi blev vi hevet op i nye højder og prøvede grænser, som selv for de mest præsentationsorienterede var lidt udfordrende.
Super arrangement - som skabte en god basis for en dejlig hyggelig aften”  

Mads Winter
people in sport


“Morgen-gospel med dig var i sandhed en fængslende oplevelse. Din energi og dit drive gav alle jail Jamm deltagere det ekstra skud energi, der var nødvendigt for at kunne genneføre vores 24 timers arbejds-maraton

Morten Søholm
Concept/Copywriter
::part of creative zoo


“Rune har en utrolig smittende energi, som gennemsyrer hele hans optræden og arbejde med de mennesker han står overfor. Han er charmerende og humoristisk og bidrager til at forsamlingen får en skøn oplevelse med at synge.

Alice Stensbo
Socialforvaltningen, Århus


“...Rune og hans pianist gjorde det fantastisk flot. De formåede med deres professionalisme, deres energi og engagement at få os til at synge, råbe og danse. Vi blev simpelthen glade i låget”

Hanne Marx
LVU


"...alle vore deltager på din workshop var helt høje hele weekenden og utrolig begejstret for dig og det at synge på den måde. Vi syntes det var en fantastisk workshop og vi skal nok benytte dig igen ved et lign. arrangement..."

Marianne Wiberg
Faglig Puls


“Vi havde en rigtig god og dejlig gospeloplevelse sammen med dig og din pianist i Ringkøbing Og vi har fortalt vores kolleger om et fantanstisk godt arrangement. Tak for det” 
Ellen Balleby
Dagtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune


“...om jeres dejlige morgen arrangement: kickstart, smittende, angagerende, aktiverende, de var bare gode, godt samspil mellem dig og pianisten, godt med 2 personer, tilpas med tiden, god bevægelse, tilførte megen energi, energisk, livlig, inspirerende og dejlig optimistisk start på dagen, får 5 points...”

Anne-Karin Kristiansen
Afdelingskoordinator
Mejeriforeningen Danish Dairy Board


”...alle deltagere var meget begejstrede for workshoppen og havde en god dag. Om aftenen blev “vi andre” underholdt af gospelkoret, så det var meget vellykket...”

Mette Milling
Marketingskoordinator
Elbodan A/S


“...Som team-building indlæg efter en hel dags præsentationer havde vi arrangeret en gospelworkshop hos Rune – og det blev en skøn og festlig oplevelse som helt sikkert fik rystet teamet endnu bedre sammen og det bidrog uden tvivl til den rigtige gode stemning resten af aftenen.

Workshoppen var den hemmelige ”aktivitet” på dagens program og nogle var nok lidt beklemte ved situationen da det gik op for dem hvad de skulle – men Rune formåede at få alle med. Også tak til Jakob som akkompagnerede så fint og medlevende. Vi har allerede fortalt vidt og bredt om arrangementet...”
Lone Andersen
Merchandising Manager
GEORG JENSEN A/S


"...Rune formåede at skabe en begejstring hos deltagerne og ikke mindst en fællesskabsfølelse, som præcis var målet med hele vores seminar og formålet med at bruge gospel som en aktivitet i den forbindelse. Stilen var dejligt nede på jorden og fik alle med, hvilket var en udfordring, da der var en stor spredning i både alder og hvor i landet deltagerne kom fra..."

Kathrine Hesner
Projektleder - Specialservice
Berendsen Textil Service A/S


“Vi var alle meget begejstrede for workshoppen og vi synes alle du synger fantastisk. Mange hilsner og tak for en god workshop, lige som jeg havde forstillet mig.”

Christina Hald
Sales  Manager, Mid market
Experian A/S


En time, som gav en fantastisk energi til hele temadagen. En energi der gav super klappen, fløjten og tilråb hvergang en gruppe havde fremlagt deres lille oplæg. Det smitter end af på vores dagligdag, inde i rummet ved siden af mit kontor holder der et team af bostøtte-medarbejdere til, på deres væg står der med store bogstaver
GOOD MORNING!
GOOD TO SEE YOU TEAM 1.
HALLELUJA :-)
AMÈN

Pia Christensen
Udviklingsmedarb./ teamledelse
Voksenhandicap og psykiatri, Øst
Norddjurs Kommune


I forbindelse med en faglig udviklingstur for 25 IT-udviklere/konsulenter havde vi brug for et pusterum, en oplevelse vi kunne dele og gerne en oplevelse, hvor vi alle mere eller mindre er på samme gyngende grund. Derfor faldt valget på at afprøve sang/kor eller Gospel. Jeg havde fået anbefalet Rune fra en bekendt og har kun roser til Runes måde at få alle med. Vi har en stor fælles oplevelse, hvor Runes engagement, faglige dygtighed og humor gjorde sangen/koret til en oplevelse, som bliver refereret til i det daglige. Det gav netop en fælles oplevelse og vi vil helt sikkert gøre brug af sådanne arrangementer fremover.

Robert Kjeldmand
Udviklingschef/Development Manager
DT Group-IT · 8000 Aarhus C · Denmark


Vi siger tak for en kanon workshop. Det gav så meget energi i afdelingen, torsdag gik alle rundt og nynnede. Jeg vil glæde mig til at sende linket rundt til hele flokken. Vi har allerede nu gjort meget reklame for jer, så det kan være at der kommer flere arrangementer ind fra Vejle Sygehus.

Lotte Duve
Stråleterapien
Vejle sygehus

Send din forespørgsel med det samme

eller ring for en uforpligtende snak



info@runeherholdt.dk

tlf: 519 40 518

Your details were sent successfully!

Booze Brothers

- musik fra the blues brothers filmene.

Et sikkert hit til din næste firmafest...

bottom of page